Κυριακή, Οκτωβρίου 21, 2012

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ by ellinaras

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ. ΑΝ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ. ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.
ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ.

274. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΒΕΡΟΙΑ(3-0)
Ο ΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΣΟΡΟΠΗΜΕΝΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΒΕΡΟΙΑ. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ 5ος ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ 2 ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ 5-1 ΤΕΡΜΑΤΑ. Η ΒΕΡΟΙΑ ΕΙΝΑΙ 7η ΚΑΙ ΕΧΕΙ 1 ΝΙΚΗ 1 ΙΣΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ 1 ΗΤΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΑ 1-1. ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΠΟΥΣΙΩΝ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΠΙΝΗ, ΚΩΣΤΟΥΛΑ, ΓΙΑΛΟΥΣΗ ΚΑΙ Η ΒΕΡΟΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΜΑΣ, ΒΕΡΓΩΝΗ, ΓΕΩΡΓΕΑ.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ
1η ΕΠΙΛΟΓΗ: 2-3 GOAL (1.70)    
2η ΕΠΙΛΟΓΗ: OVER (2.30)

298. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Ο ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ. Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 6ος ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ 1 ΝΙΚΗ ΚΑΙ 1 ΗΤΤΑ ΣΕ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΑ 1-1. Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ 15ος ΜΕ 2 ΗΤΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΑ 0-5. ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΠΟΥΣΙΩΝ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΝΩ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΤΙΤΣΑ, ΝΑΠΟΛΕΟΝΙ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ
1η ΕΠΙΛΟΓΗ: 1 (1.60)
2η ΕΠΙΛΟΓΗ: 2-3 GOAL (1.70)

299. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ. Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ 10ος ΜΕ 1 ΝΙΚΗ ΚΑΙ 1 ΗΤΤΑ ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΑ 1-1 ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ. Ο ΠΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 14ος ΕΧΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ 1 ΙΣΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ 1 ΗΤΤΑ ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΑ 1-2. ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΠΟΥΣΙΩΝ Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟ, ΣΤΑΘΗ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΣ ΤΟΥΣ ΝΤΑΣΙΟ, ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ
1η ΕΠΙΛΟΓΗ: X HMIX. (1.70)
2η ΕΠΙΛΟΓΗ: 0-1 GOAL (2.35)

316. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ
Ο ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΜΕΧΡΗ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΑΔΥΝΑΤΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΡΗ. Ο ΠΑΟ ΕΙΝΑΙ 8ΟΣ ΕΧΕΙ 3 ΙΣΣΟΠΑΛΙΕΣ ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΑ 2-2 ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ. Ο ΑΡΗΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΧΕΙ 2 ΗΤΤΕΣ ΚΑΙ 1 ΙΣΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΑ 2-6. ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΠΟΥΣΙΩΝ Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΥΝΤΡΑ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟ, ΜΠΟΥΜΣΟΝΓΚ, ΣΟ, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΤΣΟΛΗ, ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΑΦΥΛΛΑΚΟ.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ
1η ΕΠΙΛΟΓΗ: UNDER (1.50)
2η ΕΠΙΛΟΓΗ: X HMIX. (2.40)

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ