Δευτέρα, Νοεμβρίου 26, 2012

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ....ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΩΣ Η BETFAIR

Σε email, που απέστειλε προς τους Έλληνες παίκτες της, η Betfair ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την ελληνική αγορά.
Μέσα στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, που αφορούν στον διαδικτυακό τζόγο, έρχεται η αποχώρηση μιας μεγάλης εταιρείας από την ελληνική αγορά, καθώς σήμερα το πρωί οι παίκτες της Betfair με βάση την Ελλάδα έλαβαν email στο οποίο ενημερώνονται για την αποχώρηση της εταιρείας στις 3 Δεκεμβρίου.
Δίνεται, λοιπόν, το περιθώριο της ενημέρωσης μία εβδομάδα πριν στους παίκτες για να πράξουν ανάλογα.
Το email της Betfair προς τους παίκτες της αναφέρει:
“Αγαπητέ πελάτη,
Με λύπη σας πληροφορούμε ότι, από τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012, δεν θα παρέχουμε πλέον, υπηρεσίες παιχνιδιών και στοιχημάτων σε πελάτες που βρίσκονται στην Ελλάδα. Αυτό οφείλεται σε απόφαση της Ελληνικής Επιτροπής Παιγνίων, που περιλαμβάνει διατάξεις για την επιβολή χρηματικών ποινών και ποινικών κυρώσεων σε βάρος παρόχων υπηρεσιών παιγνίων, που εξακολουθούν να λειτουργούν στην αγορά. Έτσι, τα προϊόντα μας δεν θα είναι διαθέσιμα σε πελάτες που βρίσκονται στην Ελλάδα. Αυτό επηρεάζει όλα τα προϊόντα σε όλες τις πλατφόρμες. Η Betfair θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την Remote Gambling Association (RGA) για να επιτευχθεί ο στόχος της θέσπισης νομοθεσίας, η οποία να επιτρέπει τον υγιή ανταγωνισμό στην ελληνική αγορά.
Τι σημαίνει αυτό για τους πελάτες που βρίσκονται στην Ελλάδα;
Από τις 11 π.μ. GMT (13:00 ώρα Ελλάδος) στις 3 Δεκεμβρίου 2012, οι πελάτες που βρίσκονται στην Ελλάδα δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε καμία από τις υπηρεσίες παιγνίων και στοιχημάτων της Betfair. Αν έχετε κανονική πρόσβαση στο site από την Ελλάδα και διατηρείτε ανοικτές θέσεις σε αγορές στο ανταλλακτήριο, τότε σας προτρέπουμε να κάνετε trading επειγόντως, πριν τις 3 Δεκεμβρίου.
Στοιχήματα στο ανταλλακτήριο που έχουν ήδη τοποθετηθεί ή στοιχήματα με σταθερές αποδόσεις (π.χ. Πρωταθλητής Ελλάδας στο ποδόσφαιρο 12/13) θα διακανονιστούν με το συνηθισμένο τρόπο μόλις το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Μετά τις 3 Δεκεμβρίου οι υπηρεσίες τοποθέτησης στοιχημάτων θα απενεργοποιηθούν. Θα εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας για σκοπούς άλλους εκτός από στο στοίχημα και τα διάφορα παίγνια και οι καταθέσεις σας είναι ασφαλείς. Αυτό θα σας επιτρέψει να κάνετε αναλήψεις από τον λογαριασμό σας, ως συνήθως, προς το παρόν.
Αν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις, παρακαλούμε απευθυνθείτε σε: Συχνές Ερωτήσεις
Εναλλακτικά, η εξυπηρέτηση πελατών θα χαρεί να σας βοηθήσει. Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να έχετε υπομονή όταν τους καλείτε, καθώς αναμένουν να λάβουν μεγάλο όγκο ερωτημάτων κατά τις πρώτες ημέρες. Ο καλύτερος τρόπος για να επικοινωνήσετε μαζί τους είναι μέσω email στο hellas@betfair.com ή στην τηλεφωνική μας γραμμή: 80 1300 3230.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία.
Με τους καλύτερους χαιρετισμούς,
Betfair Service Team”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ